Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Visita guiada als Edificis Modernistes de l'antiga Caixa Sabadell

(c) Fundació Sabadell 1859 (c) Fundació Sabadell 1859
Imprimir
Data
diumenge
31
gener
12:00h, Espai Cultura Sabadell
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Els edificis modernistes de la Fundació Antiga Caixa Sabadell s'obren al públic l'últim diumenge de cada mes. La proposta permet gaudir d’una visita guiada per l'interior de la seu de la Fundació Sabadell 1859 i també per l'antiga Escola Industrial d'Arts i Oficis, que actualment és l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Un recorregut comentat per la història apassionant del patrimoni modernista de la Fundació. La visita acabarà a la torre mirador de l'Espai Cultura, on, durant quinze minuts podreu gaudir d'una localització privilegiada per observar i fotografiar tot l'skyline sabadellenc. 

Es tracta de dos edificis construïts a començaments del segle XX per donar més espai a les oficines de la Caixa Sabadell i per disposar d’una escola on la gent pogués estudiar un ofici que li permetés trobar una feina. Durant la visita s’explica la història dels edificis i l’ús de cadascun des de la seva construcció fins a l’actualitat; es parla de l’arquitecte modernista Jeroni Martorell, autor dels dos recintes i dels fundadors de Caixa Sabadell, el més conegut dels quals és Pere Turull i Sallent, alcalde i fabricant tèxtil de la ciutat. Aprofitant tots els elements modernistes existents se’n fa una descripció detallada, fent especial menció al significat de cada un d’ells.

Per a la realització d'aquesta activitat cal inscriure's enviant un mail als organitzadors o bé per telèfon, al 93 725 95 22, extensió 2). La realització de la visita està subjecta a la inscripció d’un nombre mínim d’assistents. Si no fos així, es fa la proposta als inscrits d’afegir-se a la propera visita programada.

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Cultura Sabadell
c. d'En Font 25
08201 Sabadell
Tel. 93 728 66 50
Preu Preu: 3,00€ / Gratuït per a menors de 4 anys
Preu Compra la teva entrada
Inscriu-te en aquesta activitat
Lloc A tenir en compte: Cal inscripció prèvia.
EDATS
edat edat edat edat
3
edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015