Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Conte musical 'Lartesà de planetes' a l'Escola de Música Creu Alta

(c) Mots de Fusta
Imprimir
Data
diumenge
19
abril
11:30h, Escola de Música Creu Alta
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

La companyia Mots de Fusta ofereix a la Sala Gran de l'Escola de Música Creu Alta el seu nou espectacle, L’artesà de planetes. Agafant una nau que ens pugui portar a l'espai, allà on viuen i moren les estrelles, viatjant anys i anys a través d'elles, creuant nebuloses i passant de llarg dels forats negres; en un lloc remot de l'univers on fa milers i milers d'anys que ningú trepitja, hi ha un petit planeta... I l’inici d’aquesta fantàstica història sobre la creació dels planetes i les estrelles.

L’artesà de planetes és un espectacle multidisciplinari, pensat per a tota la família, que a través de la màgia dels contes, la música i les imatges trasllada els espectadors a un món de fantasia on assisteixen a la creació del sistema solar. Es tracta d'un espectacle que combina la música en directe, la narració d’un conte i les arts visuals i plàstiques. Hi intervenen un quartet de corda i un actor. Té una durada aproximada de 55 minuts. Durant tot l’espectacle, el narrador interactua amb els músics i amb l’escenografia.

La companyia Mots de Fusta està formada per Òscar Vilaprinyó (violí), Alba Navarro (violí), Maria Amorós (viola), Núria Galvañ (violoncel), Joaquim Fargas (narrador) i Clàudia Troy (arts plàstiques, visuals i escenografia). Es tracta d'una proposta pensada per a nens i nenes de 4 a 12 anys i oberta a tothom. Les localitats es poden adquirir anticipadament a la secretaria de l'Escol i els organitzadors recomanen fer-ho ben aviat perquè l'aforament és molt limitat.

Organitza
Organitzat per:
Escola de Música Creu Alta
Lloc
Escola de Música Creu Alta
Av. Onze de Setembre 107 baixos
08201 Sabadell
Tel. 93 747 82 74
Preu Preu: 3,00€
Lloc A tenir en compte: Venda de localitats a la secretaria de l'Escola. Aforament molt limitat
EDATS
edat edat edat edat edat
4
edat
5
edat
6
edat
7
edat
8
edat
9
edat
10
edat
11
edat
12
edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades
Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015