Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Festa BBVA de la Primavera a la Masia de Can Deu

(c) Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (c) Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (c) Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 (c) Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859
Imprimir
Data
diumenge
19
abril
de 10:00h a 15:00h, Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

L'Espai Natura Fundació Sabadell 1859 (la Masia de Can Deu) acull, un any més, la tradicional Festa BBVA de la Primavera. Organitzada per la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA, aquesta trobada de convivència familiar i a l’aire lliure compta aquest any amb una vintena d’activitats sota la doble temàtica de l’efecte de les ventades del 9 de desembre i la recuperació del bosc, i el món del porc i l’elaboració dels embotits. La proposta va atraure en l’edició passada més de 7.000 persones.
 
Entre d’altres activitats hi haurà un ampli espai de jocs autònoms amb 'Toc de fusta' (de 10 a 14 h), una gimcana infantil (de 10 a 14 h), visites a la granja i al Museu de la Vida al Camp, tallers de natura (de 10 a 14 h), un carrusel ecològic (de 10 a 14 h), un taller de circ i el concert de cloenda amb el grup Heavy per xics (13 h). També hi hauran representades entitats esportives infantils de diferents clubs de Sabadell amb els que col·labora BBVA.

El tema central de l’edició actual de la Festa BBVA de la Primavera és els efectes de la ventada del 9 de desembre i la recuperació de l’espai forestal. Però també hi haurà activitats sobre el món del porc i l’elaboració d’embotits, i per això s'ha previst una mostra i tasts de productes derivats del porc. A més, amb l’objectiu de donar continuïtat al Recapte per a la Dignitat de les Persones, engegat pel Rebost Solidari i BBVA l’any 2014, els infants que participin a la gimcana Els animals del bosc rebran un val que podran donar a aquesta entitat social de Sabadell com a aportació per comprar productes d’higiene personal i de la llar. El seu esforç es veurà recompensat a través de la solidaritat cap als altres. Totes les activitats són gratuïtes excepte el tast de productes que costarà 2,00 euros el conjunt de cinc consumicions.
 
Es recomana arribar en transport públic i/o utilitzar els autobusos llançadora. L’organització proporcionarà un transport gratuït entre l’aparcament de la carretera Sabadell-Matadepera (BV-1248) i l’entrada a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859 amb autobusos de la cooperativa TUS, amb una freqüència de 15 minuts, de 10 a 15 h.

El programa complet de la festa es pot trobar en aquest enllaç.
 

Organitza
Organitzat per:
Fundació 1859 Caixa Sabadell
Lloc
Espai Natura Sabadell (Masia de Can Deu)
c. Prada s/n
08207 Sabadell
Tel. 93 716 47 81
Preu Activitat gratuïta
Lloc A tenir en compte: Es recomana accedir amb transport públic
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015