Publicitat
Petit Sabadell

Encara no estàs registrat?Registra't!
Recuperar accés
Segueix-nos!

Diada Castellera de Festa Major

(c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez (c) Juanma Peláez
Imprimir
Data
dijous
01
gener
de 1:00h a 1:00h, Plaça Sant Roc
Valora l'activitat
valora valora valora valora valora
Comparteix!

Els Castellers de Sabadell celebren aquest any el seu vintè aniversari en un moment molt dolç de la seva trajectòria. La consolidació de la colla i de la plaça de Sant Roc dins del món casteller ha fet, en els últims anys, que l’actuació de Festa Major sigui un dels actes més esperats i aquest any serà especial perquè comptarà amb la participació de quatre colles: els Castellers de Sabadell i tres colles de 9, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa, una formació que aquest any està recuperant posicions. Això permetrà que a plaça es puguin veure molts castells de 9 i potser algun de gamma extra, en una jornada històrica mai vista a la ciutat.

Els Saballuts esperen tornar a portar a plaça el 3 de 9 amb folre, que requerirà molta gent als assaigs previs i a l'actuació. Per tal d’assolir aquest repte, han preparat assaigs especials durant la setmana prèvia, en els quals repartiran samarretes verdes a tots els simpatitzants que vagin a donar pit diumenge a Sant Roc diumenge, pintant de verd les pinyes de la Festa Major.

En cas de pluja, l'actuació es traslladarà al Club Natació Sabadell, al carrer Montcada.

Organitza
Organitzat per:
Castellers de Sabadell
Lloc
Plaça Sant Roc
(Centre)
08201 Sabadell
Preu Preu no facilitat
EDATS
edat No s'ha especificat cap edat
Localitza-ho!
Comentaris
Vols fer un comentari? Identifica't | Registra't
Activitats relacionades

No s'han trobat activitats relacionades

Qui som | Crèdits | Contacta'ns | Anuncia't
Avís legal | Política de cookies
(c) Essabedé Comunicació, SCP | 2015